Onze-Werkplaats-Garage-Bussem Auto-Onderhoud-Bij-Garage-Bussem
Dordrecht

Airco service in de buurt van Dordrecht verzorgd door Garage Bussem

Verzekerd zijn van optimale werking van uw airco? Maak dan een afspraak voor airco service met Garage Bussem in de buurt van Dordrecht. Garage Bussem is hét garagebedrijf van Dordrecht en omgeving en voert verschillende werkzaamheden aan auto's uit. Een belangrijke service van onze garage in de buurt van Dordrecht is de airco service. Onze klanten komen speciaal langs voor airco service omdat wij ons onderscheiden van de rest in Dordrecht en omgeving. Wij staan namelijk voor klantvriendelijkheid, service en vakkundigheid. Ons team bestaat uit ervaren monteurs die er graag voor zorgen dat uw auto in optimale conditie blijft. Veiligheid staat bij ons ook centraal. Voor het uitvoeren van airco service in de buurt van Dordrecht beschikken wij over speciaal apparatuur. Eventuele storingen kunnen wij direct voor u verhelpen. Wilt u graag een afspraak voor airco service met onze garage in de buurt van Dordrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Ook nodigen wij u van harte uit op onze website. Hier kunt u kennis maken met onze andere diensten naast airco service. Heeft u specifieke vragen? Vul dan het contact formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien wenselijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor airco service.

Functie airco service

Veel auto's bevatten een airco systeem. Een airco in een auto zorgt voor meer comfort. Daarnaast is een airco ook belangrijk voor de veiligheid op de weg. Wanneer het erg warm is buiten, en in de auto, raakt het lichaam sneller vermoeid en neemt het concentratievermogen van de bestuurder sneller af. De kans op ongelukken wordt hierdoor sneller. Als u een airco hebt in de auto is het belangrijk dat deze optimaal functioneert. Met airco service in de buurt van Dordrecht zorgen wij daar graag voor. Als u kiest voor airco service verzorgd door onze garage in de buurt van Dordrecht kunt u vertrouwen op uw airco. U kunt uw airco na airco service volledig naar uw wens afstellen. Houdt u van een koele lucht in de auto? Dan is auto service verzorgd door ons in de buurt van Dordrecht van belang.

Behoud van de airco met airco service

Wilt u verzekerd zijn van een goed functionerende airco? Maak dan een afspraak voor airco service in de buurt van Dordrecht. Door middel van airco service in de buurt van Dordrecht zullen wij de airco goed controleren. Een airco verliest namelijk koudemiddel. Dit zorgt voor smering van de compressor in de installatie. Indien de smering onvoldoende is kan het systeem niet optimaal werken. Om de werking te garanderen voeren wij airco service uit in de buurt van Dordrecht. Tijdens airco service voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Systeem legen
  • Ontvochten
  • Visuele controle
  • Afvullen
  • Controle van interieurluchtfilter
  • Fluor toevoegen

Maar ook controle van de rukschakelaars, ventilatoren en blowers. Meer informatie over airco service verzorgd door Garage Bussem in de buurt van Dordrecht? Neem contact met ons op. Garage Bussem is hét adres voor airco service van Dordrecht en omgeving

Garage Bussem logo
Garage Bussem
Airco service in de buurt van Dordrecht verzorgd door Garage Bussem
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
icon Ons Doel

Ons Doel

door onze no nonsens aanpak tevreden klanten hebben en houden

icon Onze diensten

Onze diensten

alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto tot volle tevredenheid uitvoeren.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

kom langs, bel, fax of mail ons of vul het contactformulier op deze site in.