Onze-Werkplaats-Garage-Bussem Auto-Onderhoud-Bij-Garage-Bussem
Dordrecht

APK keuring uitgevoerd door dé garage van Dordrecht en omgeving

Is het weer tijd voor de jaarlijks terugkerende APK keuring? Wilt u een APK keuring in de buurt van Dordrecht uit laten voeren door een ervaren, gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf? Maak dan een afspraak voor een APK keuring in de buurt van Dordrecht met Garage Bussem. Garage Bussum is al vele jaren een deskundig garagebedrijf en kan een APK keuring in eigen beheer in de werkplaats in de buurt van Dordrecht uitvoeren. Vanuit deze vestiging in de buurt van Dordrecht verrichten wij naast APK keuringen nog vele andere werkzaamheden aan auto's. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor schade, reparatie en onderhoud. Gaat u binnenkort op vakantie? En wilt u uw banden nog even goed laten controleren? Ook voor een speciale vakantiecheck kunt u bij ons in de buurt van Dordrecht terecht. Het team van Garage Bussem bestaat uit een groep gedreven, ervaren en vaste monteurs die uw auto graag in top conditie houden. Verzekerd zijn van optimale veiligheid op de weg? Geen onnodige boete krijgen? Maak dan tijdig een afspraak voor een APK keuring met Bussem in de buurt van Dordrecht. Al voor € 39,95 incl. afmeldkosten (incl. roetmeting voor uw auto met dieselmotor: € 69,95) heeft u bij ons een keuringsrapport.

Wat is een APK keuring?

Als autobezitter moet u regelmatig een APK keuring ondergaan met uw auto. Voor klanten in Dordrecht en omgeving is Bussem hét aangewezen adres voor APK keuringen. Een APK keuring is ook wel een jaarlijks terugkerende keuring voor auto's in Nederland. Niet alleen in Nederland is de APK keuring verplicht maar ook in de rest van Europa. De APK keuring die wij uitvoeren in de buurt van Dordrecht is speciaal ontwikkeld voor het bevorderen van de verkeersveiligheid. Daarnaast speelt bescherming van het milieu ook een belangrijke rol. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Heeft u een personenauto? Of heeft u een bedrijfswagen? Met beide moet u een APK keuring ondergaan in Dordrecht en de rest van Nederland. Als de auto drie jaar of ouder is moet deze jaarlijks gekeurd worden.

Waar bestaat een APK keuring uit?

Als RDW erkend keuringsstations is Garage Bussem dé garage in Dordrecht en omgeving als uw auto een APK keuring moet ondergaan. Als ons ervaren team een APK keuring uitvoert in de garage in de buurt van Dordrecht zullen wij de auto of bedrijfswagen op de volgende onderdelen controleren:

  • Uitlaatgassen
  • Remmen
  • Verlichting
  • Schokdempers
  • Banden
  • Stuurinrichting

Maar ook de verkeersveiligheid, het milieu, uitlaatgassen, kentekenbewijs en roetmeting worden grondig gecontroleerd.

Afspraak voor een APK keuring?

Wilt u een afspraak voor een APK keuring in de buurt van Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met Garage Bussem. Bij Garage Bussem bent u verzekerd van een onafhankelijke en veilige keuring. Wij weten als geen ander hoe vervelend hoge kosten aan uw auto zijn. Daarom zullen wij nooit onnodige reparaties uitvoeren en hoge kosten rekenen. Als garage bouwen wij graag een langere relatie op met onze klanten. Dit vindt u terug in onze service en werkwijze.

Garage Bussem logo
Garage Bussem
APK keuring uitgevoerd door dé garage van Dordrecht en omgeving
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
icon Ons Doel

Ons Doel

door onze no nonsens aanpak tevreden klanten hebben en houden

icon Onze diensten

Onze diensten

alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto tot volle tevredenheid uitvoeren.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

kom langs, bel, fax of mail ons of vul het contactformulier op deze site in.