Onze-Werkplaats-Garage-Bussem Auto-Onderhoud-Bij-Garage-Bussem
APK

APK

De APK keuring is een jaarlijks terugkerende keuring waar de meeste automobilisten in Nederland bekend mee zijn. Deze keuring is in Europa wettelijk verplicht en ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, of bedrijfsauto die — beladen — niet zwaarder is dan 3.500 kg, jaarlijks laten keuren. Tenminste, als de auto drie jaar of ouder is. Garage Bussem is een keuringsstation dat door de RDW erkend is. Zo bent u verzekerd van een onafhankelijke keuring. Geen onnodige reparatie en hoge kosten. 

Unieke werkwijze

Volgens een unieke werkwijze wordt uw auto door het vakkundige personeel APK gekeurd met behulp van professionele apparatuur volgens de laatste eisen van de RDW. Als uw auto aan alle wettelijk vastgestelde eisen voldoet zal deze goedgekeurd worden. Mocht uw auto onverhoopt afgekeurd worden, dan ontvangt u een rapport met de afkeurpunten. In overleg kunnen wij dit uiteraard voor u repareren en vervolgens gratis herkeuren.

Onderdelen

De APK keuring is wettelijk verplicht. Tijdens de APK keuring wordt bekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Bij de APK let de keurmeester onder andere op de volgende onderdelen:

  • Verkeersveiligheid
  • Remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
  • Milieu
  • Uitlaatgassen
  • Algemeen
  • Kentekenbewijs deel I, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.
  • Roetmeting

Kosten

Bij Garage Bussem kost een APK € 39,95 inclusief BTW en afmeldkosten. Een roetmeting voor uw auto met dieselmotor kost € 30,-- extra.

Tijdens een Grote beurt is de APK gratis

Afspraak

Is uw auto toe aan de Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK? Maak een afspraak en wij zullen u kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs van dienst zijn.

Garage Bussem logo
Garage Bussem
icon Ons Doel

Ons Doel

door onze no nonsens aanpak tevreden klanten hebben en houden

icon Onze diensten

Onze diensten

alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto tot volle tevredenheid uitvoeren.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

kom langs, bel, fax of mail ons of vul het contactformulier op deze site in.