Onze-Werkplaats-Garage-Bussem Auto-Onderhoud-Bij-Garage-Bussem
Reparatie en Onderhoud

Reparatie en Onderhoud

Garage Bussem

Mobiliteit gaat samen met veiligheid en zekerheid op de weg. Garage Bussem is u van dienst met alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden en maakt het u gemakkelijk om uw auto grondig te laten nakijken op de belangrijke onderdelen. In de ruim opgezette en goed uitgeruste werkplaats van Garage Bussem is uw auto in goede handen. Gekwalificeerd personeel en de nieuwste onderhoudstechnieken garanderen u de kwaliteit die u van een garage mag verwachten. Wij beschikken over uitgebreide kennis van alle merken en gebruiken uitsluitend kwaliteitsonderdelen. Ook volgen wij regelmatig cursussen, zodat onze vakkennis optimaal blijft en wij u de service kunnen bieden die u van ons mag verwachten.

Grote en kleine beurt

Om uw auto in een topconditie te houden is onderhoud het belangrijkste wat er is. Garage Bussem heeft twee verschillende service pakketten, namelijk: een kleine beurt en een grote beurt, die wij erg scherp kunnen aanbieden. De kosten voor een kleine- of grote beurt zijn afhankelijk van het merk en type van uw auto en beginnen bij € 90,00 respectievelijk € 225,00. Vanzelfsprekend kunnen wij u vooraf vertellen wat de prijs voor uw auto is.  Tijdens het jaarlijkse controlemoment aan uw auto wordt deze gecontroleerd op gebreken en tevens  worden alle filters en de meeste vloeistoffen vervangen of bijgevuld. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van A-kwaliteit en hoogwaardige onderdelen. Op alle uitgevoerde reparaties leveren wij 3 maanden garantie.

Tip: Tijdens een grote beurt is de APK GRATIS.

Reparatie

Een kapot achterlicht, een lekke uitlaat, een beschadigde ruit, een piepende snaar. Dit zijn allemaal ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Voor al deze en vele andere gevallen kunt u terecht bij Garage Bussem. Onze autotechnici zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt. Gaat het om een kleine reparatie? Dan wordt u snel geholpen terwijl u wacht. Bij een reparatie die meer tijd vereist of waarbij er onderdelen besteld moeten worden maken wij graag vooraf met u een afspraak. Hierbij bespreken we het reparatietraject en zorgen we ervoor dat u niet lang hoeft te wachten.

Bij auto-onderhoud en reparatie werkzaamheden informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. Bij Garage Bussem weet u precies waar u aan toe bent. Maak nu een afspraak.

 

Garage Bussem logo
Garage Bussem
icon Ons Doel

Ons Doel

door onze no nonsens aanpak tevreden klanten hebben en houden

icon Onze diensten

Onze diensten

alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto tot volle tevredenheid uitvoeren.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

kom langs, bel, fax of mail ons of vul het contactformulier op deze site in.