Onze-Werkplaats-Garage-Bussem Auto-Onderhoud-Bij-Garage-Bussem
Service

Service

Bij Garage Bussem kunt u terecht voor vrijwel alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto, ongeacht het merk. Of het nu gaat om het monteren van nieuwe ruitenwissers, het toevoegen van koelvloeistof of een ingewikkelde handeling zoals het vervangen van een motorblok. Wij  staan voor u klaar.

U kunt ons inschakelen voor onder meer:

Garage Bussem

  • APK
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Aircoservice
  • Banden
  • Schadeherstel
  • enzovoorts

Voor elk type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema. Hierbij kunt u denken aan het afstellen van de remmen, het verversen van olie en het vervangen van de distributieriem. Garage Bussem beschikt over de kennis en schema’s en zorgt ervoor dat uw auto langer mee gaat. U komt niet voor onaangename verrassingen te staan en weet zeker dat u veilig de weg op gaat.

In onze werkplaats te Dordrecht beschikken wij over moderne diagnoseapparatuur, zodat wij snel en accuraat elektronische problemen kunnen opsporen en verhelpen. Indien uw auto gerepareerd dient te worden doen wij dit altijd in overleg.  Bij ons ontvangt u eerst een duidelijke en scherpe offerte. Duidelijkheid en transparantie staan voorop.

Na reparatie of onderhoud kunt u bij Garage Bussem rekenen op goede service en juiste garantie. Als gekwalificeerd bedrijf wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van alle nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied. Doordat wij altijd eerlijke en vakkundige diensten leveren, geven wij niet voor niets een goede garantie.

Bij Garage Bussem werken autotechnici die veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste autotechnieken. Om welk automerk of type het ook gaat, u kunt er op rekenen dat uw auto in goede handen is.

 

Garage Bussem logo
Garage Bussem
icon Ons Doel

Ons Doel

door onze no nonsens aanpak tevreden klanten hebben en houden

icon Onze diensten

Onze diensten

alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto tot volle tevredenheid uitvoeren.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

kom langs, bel, fax of mail ons of vul het contactformulier op deze site in.